Missie en Visie
Missie en Visie

Missie en Visie

Florijn Civiel Bewind behartigt de financiële belangen van meerderjarigen door middel van bewindvoering. Wij vinden een persoonlijke, eerlijke, sociale en open benadering belangrijk en zijn voor een transparante dienstverlening. Meer weten over onze missie en visie? Lees dan verder.

 

Missie

Iedereen doet er toe. Florijn Civiel Bewind biedt hulp door middel van bewindvoering. Wij beheren, na benoeming door de kantonrechter, de gelden en goederen van betrokkene op professionele wijze. Dit beheer kenmerkt zich door het transparante contact met betrokkene en een vriendelijke, professionele bejegening.
De dienstverlening is volledig gericht op de financiën van particulieren die hiertoe (tijdelijk) niet in staat zijn.
Florijn Civiel Bewind wil ontzorgen door inkomsten te optimaliseren, vaste lasten te minimaliseren en, zo nodig en/of mogelijk, oplossen van schulden en/of flankerende hulp in te schakelen.

Visie

Iedereen heeft recht op kwaliteit van leven. Niet iedereen is in staat om in onze maatschappij het hoofd boven water te houden.
Florijn Civiel Bewind creëert financiële rust, waardoor we bijdrage aan een verbeterde levenskwaliteit van onze cliënten.
Wij streven er naar om voor alle schuldendossiers, binnen een jaar na start bewind, een oplossing voor de schulden te hebben in de vorm van betalingsregelingen of een sanering.
Wij begeleiden onze klanten, daar waar mogelijk, naar een financieel zelfredzame toekomst.
Florijn Civiel Bewind wil haar dienstverlening op innovatieve wijze laten aansluiten op huidige en toekomstige maatschappelijke uitdagingen.
Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, zowel met onze cliënt als met ketenpartners.
Door deze samenwerking met ketenpartners kunnen wij problemen eerder signaleren, waardoor wij tot de beste resultaten kunnen komen voor onze cliënten.

Aanmelden

  • Heeft u geen e-mailadres?

    Dan kunt u zich telefonisch
    aanmelden via (020) 751 06 11

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Wilt u minimaal de velden met een sterretje * invullen?

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.