Uitbetaling leefgeld rondom de feestdagen
Uitbetaling leefgeld rondom de feestdagen

Uitbetaling leefgeld rondom de feestdagen

Hieronder vindt u een overzicht van de feestdagen 2023 waarop wij gesloten zijn en u op een andere dag uw leefgeld ontvangt dan u gewend bent;

Op maandag 10 april is het 2e Paasdag. Als u normaal gesproken uw leefgeld op maandag ontvangt, maken wij het over op vrijdag 7 april 2023.

Op donderdag 27 april is het Koningsdag. Als u normaal gesproken uw leefgeld op donderdag ontvangt, maken wij het over op woensdag 26 april.

Op vrijdag 5 mei is het Bevrijdingsdag. Ons kantoor is dan gesloten.

Op donderdag 18 mei is het Hemelvaartsdag. Als u normaal gesproken uw leefgeld op donderdag ontvangt, maken wij het over op woensdag 17 mei 2023.

Op maandag 29 mei is het 2e Pinksterdag. Als u normaal gesproken uw leefgeld op maandag ontvangt, maken wij het over op vrijdag  26 mei.

Op maandag 25 december en dinsdag 26 december is het Kerst. Als u normaal gesproken uw leefgeld op maandag of dinsdag ontvangt, zullen wij het nu op vrijdag 22 december 2023 overmaken.

Op maandag 1 januari 2024 is het Nieuwjaarsdag.  Als u normaal gesproken uw leefgeld op maandag ontvangt, maken wij het over op vrijdag 29 december 2023.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.